MemoPont mobil alkalmazás használata

A MemoPont mobil alkalmazás forradalmian újszerű lehetőséget biztosít a 100 éves fényképek megtekintésére, a jelenkori helyszíneken!

Töltse le a MemoPont.hu oldalról az adott városra, helyszínre kifejlesztett mobil applikációt, és vegyen részt a mobil időutazásban!

A város múltbeli térképén megtekintheti saját aktuális pozícióját, másrészt azon MemoPontokat, ahonnan az épületek 100 évvel ezelőtti fényképeit meg lehet nézni.

A felkeresett MemoPontok részletes nézetén információkat talál az épület történetéről, illetve végiglapozhatja az épületről rendelkezésre álló régi képeket is.Kiterjesztett valóság:
A kamera nézet indításakor a navigációs nyíl arra a MemoPontra vezeti Önt, ahonnan a régi képet 100 évvel ezelőtt elkészítették.

Sétáljon a nyíl által mutatott irányba egészen addig, amíg a nyíl el nem tűnik. Ekkor tartsa a telefon kameráját az épület irányába, és megjelenik mobiltelefon képernyőjén a mai épületre vetített régi fénykép.

A MemoPont mobil alkalmazás segítségével az érdeklődő a helyszínen tudja megtekinteni azt a képet, amelyet száz évvel ezelőtt, ugyanarról a pozícióról készített el az akkori neves fényképész.

MemoPontok felkeresésével, helyszínek nevezetességeit interaktív túra keretében ismerheti meg. A megtekintett fényképekkel a jelen és a múlt közötti időutazásra invitáljuk Önt, hogy jobban megismerhesse az ott lakó emberek múltját és jelenét. Keresse fel a MemoPontokat és
Élvezze a mobil időutazást!